PRIVATUMO POLITIKA

I. SĄVOKOS

1.1. Duomenų valdytojas ir svetainės www.sportorevoliucija.lt operatorius (toliau – Duomenų valdytojas) yra IV „Andrius Čižikas“, elektroninio pašto adresas – info@sportorevoliucija.lt.

1.2. Pirkėjas – fizinis arba juridinis asmuo, įsigijęs prekių interneto parduotuvėje www.sportorevoliucija.lt

1.3. Asmens duomenų tvarkymo taisyklės (toliau – Taisyklės), reglamentuoja pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus, kuriais remiasi Duomenų valdytojas tvarkydamas Pirkėjo asmeninius duomenis.

 II.BENDROSIOS NUOSTATOS

2.1. Ši privatumo politika reglamentuoja www.sportorevoliucija.lt kliento (toliau – Pirkėjas) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.

2.2. Pirkėjo asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.

2.3. Puslapyje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad Duomenų valdytojas juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

III. ASMENŲ DUOMENŲ RINKIMAS, TVARKYMAS IR SAUGOJIMAS

3.1. Duomenų valdytojas vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:

3.1.1. Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.

3.1.2. Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai.

3.1.3. Asmens duomenys nuolat atnaujinami.

3.1.4. Asmens duomenys saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

3.1.5. Asmens duomenis tvarko tik tie darbuotojai, kuriems suteikta tokia teisė.

3.1.6. Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.

3.2. Pirkėjas sutinka, kad asmens duomenys, kuriuos jis savo noru pateikia užsakymo metu būtų tvarkomi remiantis šiomis taisyklėmis:

3.2.1. Pirkėjas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis, turi teisę žinoti, kokius jo asmeninius duomenis esame sukaupę, turi teisę sužinoti, kokiems duomenų gavėjams jo asmens duomenys tiekiami ir buvo pateikti per paskutinius 1 metus, turi teisę reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, turi teisę paprašyti ištrinti sukauptus duomenis apie save ir turi teisę paprašyti nustoti apdoroti sukauptus asmens duomenis, visa tai gali padaryti parašydamas el. laišką klientai@sportorevoliucija.lt. Tokiu atveju pardavėjas nedelsdamas turi įgyvendinti pirkėjo prašymą (per 1-2 dienas) ir Pirkėjo duomenis ištrint. Jeigu pardavėjas mato grėsmę asmens duomenims, jis turi teisę paprašyti patvirtinti asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, leidžiančio tinkamai identifikuoti Pirkėją.

3.3. Duomenų valdytojas pripažįsta ir gerbia kiekvieno Pirkėjo, kuris daro užsakymą interneto parduotuvėje www.sportorevoliucija.lt, teisę į privatumą. Duomenų valdytojas renka ir naudoja Pirkėjo asmens duomenis (pavadinimą arba vardą ir pavardę, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą ir kitą interneto parduotuvės užsakymo metu nurodytą informaciją) prekių arba paslaugų užsakymų apdorojimui arba kitų prisiimtų sutartinių įsipareigojimų vykdymui.

IV. ASMENŲ DUOMENŲ PERDAVIMAS TREČIOSIOMS ŠALIMS

4.1. Duomenų valdytojas įsipareigoja neatskleisti Pirkėjo asmens duomenų tretiesiems asmenims, išskyrus Duomenų valdytojo partnerius, teikiančius prekių pristatymo arba kitas, su Pirkėjo užsakymo tinkamu įvykdymu susijusias paslaugas. Visais kitais atvejais Pirkėjo asmens duomenys tretiesiems asmenims gali būti atskleidžiami tik Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka.

V. REGISTRACIJOS PATEIKIMO TAISYKLĖS

5.1. Pirkėjas turi teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją.

VI. TAISYKLIŲ KEITIMAS

6.1. Duomenų valdytojas turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti Taisykles apie tai pranešdamas www.sportorevoliucija.lt interneto parduotuvėje.

6.2. Taisyklių papildymai arba pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie atsiranda interneto parduotuvėje www.sportorevoliucija.lt

6.3. Jeigu Pirkėjas nesutinka su nauja Taisyklių redakcija, jis turi teisę raštu jos atsisakyti.

6.4. Jei po Taisyklių papildymo arba pakeitimo Pirkėjas ir toliau naudojasi interneto parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Pirkėjas sutinka su naująja Taisyklių redakcija.

VII. INFORMACIJOS PATEIKIMAS IR SAUGOJIMAS

7.1. Visi pranešimai, susiję su asmens duomenų tvarkymu, Duomenų valdytojui yra pateikiami elektroniniu paštu info@sportorevoliucija.lt arba paštu.

7.2. Atsakymą Duomenų valdytojas pateikia ta pačia forma, kuria buvo gautas pranešimas arba pretenzija.

7.3. Taip pat galite pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, A. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius, tel. (8 5) 271 2804, 279 1445, faks. (8 5) 261 9494, el. paštas ada@ada.lt

VIII. SLAPUKAI (ANGL. COOKIES)

8.1. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Pirkėjui visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Pirkėjo kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją Duomenų valdytojas naudoja atpažindami Pirkėją, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Pirkėjas bet kada gali peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) Duomenų valdytojas įrašo, ir gali ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat Pirkėjas turi teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Pirkėjo  kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Pirkėjui gali būti neprieinamos. Naudodamasis puslapiu Pirkėjas sutinka su tuo, kad Pirkėjo kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą Pirkėjas bet kada gali atšaukti, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamasis į bet kuriais Duomenų valdytojo svetainėje skelbiamais kontaktais.

Jeigu turite klausimų ir pasiūlymų, rašykite mums info@sportorevoliucija.lt

SUSISIEKITE

Mitybos ir sporto klausimais susisiekite tiesiogiai

Per Messengerį

Sąskaitos ir mokėjimai

Saskaitos@sportorevoliucija.lt

Rekvizitai

Sporto Revoliucija
Luminor: LT16 4010 0510 0338 6572
Paysera: LT28 3500 0100 0778 2033

Pasiūlymai ir bendra informacija
SportoRevoliucija.lt © 2020 – 2021 – Visos teisės saugomos

Andrius 25 m.

Laikas pasidalinti savo istorija ir papasakosiu kaip man sekėsi numesti 13 kg per mažiau nei 3 mėnesius.

Pirmiausia, nuo ko viskas prasidėjo? Norėdamas įrodyti klientams jog svorį numesti nėra sunku, nusprendžiau sąmoningai priaugti svorio valgydamas nesveiką maistą, viršydamas kasdienias kalorijų normas ir nesilaikydamas jokio rėžimo valgiau ką norėjau. Pradžioje valgydamas viską vis dar turėjau motyvacijos sportuoti, judėti, tačiau ilgai netrukus savijauta tik prastėjo, miegoti naktimis darydavos vis sunkiau. Galiausiai po kelių savaičių nustojau sportuoti ir tiesiog „mėgavausi“ didelėmis porcijomis, daug nesveiko maisto, daug cukraus ir kt.

Jau po mėnesio laiko greitas maistas ir kiti saldumynai tapo neskanūs, niekas nebeteikė laimės, o į salotas išvis pažvelgti nesinorėjo. Judėti darėsi vis sunkiau, rytais keltis stygdavau motyvacijos ir net nepastebėjau kaip priaugau virš 10 kg. Supratęs jog toliau nėra tikslo savęs kankinti nusprendžiau, kad metas pradėti mesti svorį.

Pirmos dienos buvo tikrai laaabai sunkios prisiversti eiti į sporto salę, grįžti prie senų mitybos įpročių, neužkandžiauti. Kas padėjo ir pastumėjo nepasiduoti pirmomis dienomis? – Tikslo išsikėlimas! Jau prieš pradėdamas žinojau jog per 3 mėnesius ar greičiau turiu pasiekti savo tikslą.

Nuo pirmos dienos laikiausi rėžimo be jokių nuklydimų ir po savaitės laiko įsivažiavau ir viskas darėsi vis lengviau. Pirmiausia, pagerėjo miegas nes pagaliau galėjau naktimis gerai išsimiegoti. Tada sekė savijauta, tapau energingesnis dienos eigoje, prireikdavo vis mažiau kavos puodelių palaikyti žvalumą. Viso laikotarpio metu išlaikiau pozityvų mąstymą ir net kai norėdavau nukrypti nuo maisto plano, suvalgyti greito maisto, nenuleidau rankų ir toliau siekiau tikslo.

Mano pasikeitimas įvyko per du su pusę mėnesio ir numečiau 13 kg, greičiau nei planavau. Užsibrėžus bet kokį tikslą ir atkakliai jo siekiant, sėkmė yra neišvengiama. Svarbiausia, jog laikydamasis subalansuoto maisto plano ir sportuodamas sugebėjau ne tik nusimesti svorį, bet ir susigrąžinti gerą savijautą!